100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 IV 2.2 D 4WD 150PK
Bouwjaar 12.2012 - tot heden

Wiellagers TOYOTA RAV 4 IV 2.2 D 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 IV 2.2 D 4WD

Elke TOYOTA RAV 4 IV heeft een eigen VIN-nummer. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Wiellagers op uw auto

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB ABS sensorenCITROEN RemslangenSUZUKI Stuurkogels. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Wiellagers kopen TOYOTA

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.