100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 IV 2.0 146PK
Bouwjaar 12.2012 - tot heden

Wiellagers TOYOTA RAV 4 IV 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 IV 2.0

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA RAV 4 IV past. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een wiellager mag je niet horen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wiellagers op uw auto

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Wiellagers kopen TOYOTA

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. De wegligging is een stuk minder. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.