100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 IV 2.0 D 4WD 124PK
Bouwjaar 01.2013 - 11.2018

Wiellagers TOYOTA RAV 4 IV 2.0 D 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Elke TOYOTA RAV 4 IV 2.0 D 4WD heeft een eigen VIN-nummer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 IV

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Wiellagers kopen TOYOTA

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.