100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 IV 2.0 4WD 146PK
Bouwjaar 12.2012 - tot heden

Wiellagers TOYOTA RAV 4 IV 2.0 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 IV 2.0 4WD

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA RAV 4 IV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers kopen TOYOTA

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.

Wiellagers op uw auto

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.