100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 IV 2.0 4WD 151PK
Bouwjaar 04.2015 - tot heden

Wiellagers TOYOTA RAV 4 IV 2.0 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen TOYOTA RAV 4 IV 2.0 4WD

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA RAV 4 IV. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

Wiellagers op uw auto

Pers wiellagers moeten geperst worden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO HandremkabelsMAZDA RemslangenKIA Remblokken. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Perslagers voor uw TOYOTA

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.