100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 III 3.5 4WD 273PK
Bouwjaar 11.2005 - 12.2012

Wiellagers TOYOTA RAV 4 III 3.5 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen TOYOTA RAV 4 III 3.5 4WD

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. De magneet kant testen met een ijzerdeel. De wegligging is een stuk minder. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 III

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Wiellagers op uw auto

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Let op of het geluid harder of zachter wordt.