100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 III 2.4 170PK
Bouwjaar 11.2005 - 12.2013

Wiellagers TOYOTA RAV 4 III (_A3_) 2.4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 III (_A3_) 2.4

De magneet kant testen met een ijzerdeel. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA RAV 4 III (_A3_). De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Conische wiellagers in remtrommels

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUINFINITIMINIDACIA. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.