100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 III 2.4 4WD 170PK
Bouwjaar 11.2005 - 06.2013

Wiellagers TOYOTA RAV 4 III (_A3_) 2.4 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Demonteren is geen lastige klus. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Elke TOYOTA RAV 4 III (_A3_) 2.4 4WD heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA RAV 4 III (_A3_) past. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.