100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 III 2.2 D 4WD 177PK
Bouwjaar 02.2006 - 06.2013

Wiellagers TOYOTA RAV 4 III 2.2 D 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA RemklauwenDAIHATSU ABS sensorenBUICK Remcilinders. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 III 2.2 D 4WD

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Elke TOYOTA RAV 4 III heeft een eigen VIN-nummer. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Wiellagers kopen TOYOTA

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.