100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 III 2.2 D 4WD 136PK
Bouwjaar 02.2006 - 12.2012

Wiellagers TOYOTA RAV 4 III 2.2 D 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen TOYOTA RAV 4 III 2.2 D 4WD

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

Wiellagers op uw auto

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 III

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS WielnavenCHRYSLER StabilisatorstangenPLYMOUTH Spoorstang. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.