100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 III 2.2 D 4WD 133PK
Bouwjaar 11.2005 - 12.2010

Wiellagers TOYOTA RAV 4 III 2.2 D 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 III 2.2 D 4WD

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Wiellagers kopen TOYOTA RAV 4 III

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Wiellagers op uw auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.