100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 III 2.0 158PK
Bouwjaar 12.2008 - 06.2013

Wiellagers TOYOTA RAV 4 III 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA RAV 4 III 2.0

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Wiellagers op uw auto

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 III

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.