100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 III 2.0 4WD 152PK
Bouwjaar 02.2006 - 06.2013

Wiellagers TOYOTA RAV 4 III 2.0 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 III 2.0 4WD

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Wiellagers kopen TOYOTA RAV 4 III

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Wiellagers op uw auto

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.