100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 II 2.4 4WD 152PK
Bouwjaar 08.2003 - 11.2005

Wiellagers TOYOTA RAV 4 II (_A2_) 2.4 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 II (_A2_) 2.4 4WD

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA RAV 4 II (_A2_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIROVERDACIA. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Conische wiellagers in remtrommels

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.