100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 II 2.0 D 4WD 116
Bouwjaar 05.2001 - 11.2005

Wiellagers TOYOTA RAV 4 II 2.0 D 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw TOYOTA RAV 4 II
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201378
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 28 mm
Ø Buiten diameter: 139 mm
Aantal wielbouten: 5 -gat
Breedte: 77 mm
Bijzonderheden: Met ingebouwde magnetische sensorring
Gewicht: 3,86 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
62% Korting
78,69
207,07
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA RAV 4 II 2.0 D 4WD

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wiellagers worden vaak per as vervangen. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.

Wiellagers kopen TOYOTA RAV 4 II

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Wiellagers op uw auto

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI StabilisatorstangenOLDSMOBILE DraagarmenBEDFORD Handremkabels. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.