100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 I 2.0 135PK
Bouwjaar 06.1997 - 09.1999

Wiellagers TOYOTA RAV 4 I 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA RAV 4 I 2.0

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft.

Wiellagers op uw auto

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij controleren altijd bij de TOYOTA RAV 4 I dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN StabilisatorstangenRENAULT RemcilindersSKODA Remblokken.

Perslagers voor uw TOYOTA

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.