100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 I 2.0 4WD 135PK
Bouwjaar 01.1994 - 09.1999

Wiellagers TOYOTA RAV 4 I 2.0 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Wiellagers kopen TOYOTA RAV 4 I 2.0 4WD

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG WiellagersCITROEN SpoorstangSSANGYONG Remschoenen. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA RAV 4 I komen. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen.

Perslagers voor uw TOYOTA

Een wiellager mag je niet horen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.