100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PRIUS 1.8 Plug-in Hybrid 99PK
Bouwjaar 01.2012 - tot heden

Wiellagers TOYOTA PRIUS 1.8 Plug-in Hybrid

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA PRIUS 1.8 Plug-in Hybrid

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Perslagers voor uw TOYOTA PRIUS

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI RemklauwenVW VOLKSWAGEN WiellagersSUZUKI Remtrommels.

Wiellagers op uw auto

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.