100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PRIUS 1.8 Hybrid 136PK
Bouwjaar 06.2008 - tot heden

Wiellagers TOYOTA PRIUS 1.8 Hybrid

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA PRIUS 1.8 Hybrid

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Perslagers voor uw TOYOTA PRIUS

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Wiellagers op uw auto

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past.