100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PRIUS 1.8 Hybrid 99PK
Bouwjaar 06.2008 - tot heden

Wiellagers TOYOTA PRIUS 1.8 Hybrid

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA PRIUS 1.8 Hybrid

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Wiellagers op uw auto

Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Elke TOYOTA PRIUS heeft een eigen VIN-nummer. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.

Wiellagers kopen TOYOTA

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.