100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PRIUS PLUS 1.8 Hybrid 99PK
Bouwjaar 05.2011 - tot heden

Wiellagers TOYOTA PRIUS PLUS (_W4_) 1.8 Hybrid

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Conische wiellagers in remtrommels

Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Perslagers voor uw TOYOTA PRIUS PLUS (_W4_) 1.8 Hybrid

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Elke TOYOTA PRIUS PLUS (_W4_) heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.