100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PREVIA 2.4 170PK
Bouwjaar 02.2000 - 01.2006

Wiellagers TOYOTA PREVIA 2.4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen TOYOTA PREVIA 2.4

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wiellagers op uw auto

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom.

Perslagers voor uw TOYOTA PREVIA

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.