100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PREVIA 2.0 D-4D 116PK
Bouwjaar 03.2001 - 01.2006

Wiellagers TOYOTA PREVIA 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.

Wiellagers kopen TOYOTA PREVIA 2.0 D-4D

Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

Perslagers voor uw TOYOTA PREVIA

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.