100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PICNIC 2.0 122PK
Bouwjaar 06.2000 - 12.2001

Wiellagers TOYOTA PICNIC 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA PICNIC 2.0

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Elke TOYOTA PICNIC heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wiellagers kopen TOYOTA

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC DraagarmenPONTIAC HandremkabelsCHEVROLET Remblokken. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Wiellagers op uw auto

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.