100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PASEO Coupé 1.5 116PK
Bouwjaar 08.1995 - 06.1999

Wiellagers TOYOTA PASEO Coupé 1.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA PASEO Coupé 1.5

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP RemtrommelsINFINITI RemschijvenVOLVO Remklauwen. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Wiellagers op uw auto

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Perslagers voor uw TOYOTA PASEO Coupé

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.