100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PASEO Coupé 1.5 110PK
Bouwjaar 08.1995 - 06.1999

Wiellagers TOYOTA PASEO Coupé 1.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Wiellagers kopen TOYOTA PASEO Coupé 1.5

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Perslagers voor uw TOYOTA PASEO Coupé

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider.