100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA NOAH/VOXY 2.0 152PK
Bouwjaar 11.2001 - 06.2007

Wiellagers TOYOTA NOAH/VOXY (_R6_) 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Perslagers voor uw TOYOTA NOAH/VOXY (_R6_) 2.0

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARDAIHATSULOTUSBEDFORDKIAOLDSMOBILE. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA NOAH/VOXY (_R6_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Conische wiellagers in remtrommels

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.