100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA NOAH/VOXY 2.0 4WD 152PK
Bouwjaar 12.2001 - 06.2007

Wiellagers TOYOTA NOAH/VOXY 2.0 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA NOAH/VOXY 2.0 4WD

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Let op of het geluid harder of zachter wordt. De wegligging is een stuk minder.

Wiellagers op uw auto

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA NOAH/VOXY komen. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Wiellagers kopen TOYOTA

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI RemklauwenDODGE RemblokkenMERCEDES-BENZ ABS sensoren. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden.