100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA MIRAI FCV 154PK
Bouwjaar 10.2014 - tot heden

Wiellagers TOYOTA MIRAI FCV

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw TOYOTA MIRAI FCV

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's.

Wiellagers op uw auto

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Wiellagers kopen TOYOTA MIRAI

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Pers wiellagers moeten geperst worden.