100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LITEACE Bestelwagen 1.5 69PK
Bouwjaar 05.1986 - 09.1991

Wiellagers TOYOTA LITEACE Bestelwagen 1.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.

Perslagers voor uw TOYOTA LITEACE Bestelwagen 1.5

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Gietijzer komt minder veel voor als component. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Wiellagers kopen TOYOTA LITEACE Bestelwagen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.