100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER PRADO 3.0 D-4D 166PK
Bouwjaar 07.2004 - 08.2009

Wiellagers TOYOTA LAND CRUISER PRADO 3.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA LAND CRUISER PRADO 3.0 D-4D

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Wiellagers op uw auto

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA FuseekogelsSUBARU RemklauwenMITSUBISHI Remschijven. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Wiellagers kopen TOYOTA LAND CRUISER PRADO

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.