100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 2.4 TD 86PK
Bouwjaar 10.1985 - 05.1990

Wiellagers TOYOTA LAND CRUISER (_J7_) 2.4 TD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via Creditcard Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA LAND CRUISER (_J7_) 2.4 TD. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Perslagers voor uw TOYOTA LAND CRUISER (_J7_)

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Conische wiellagers in remtrommels

Gietijzer komt minder vaak voor als component. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De wegligging is een stuk minder. De magneet kant testen met een ijzerdeel.