100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 2.4 110PK
Bouwjaar 11.1984 - 05.1993

Wiellagers TOYOTA LAND CRUISER (_J7_) 2.4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Elke TOYOTA LAND CRUISER (_J7_) 2.4 heeft een eigen VIN-nummer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Perslagers voor uw TOYOTA LAND CRUISER (_J7_)

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERHYUNDAIDACIACITROENFIATPLYMOUTH. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

Conische wiellagers in remtrommels

Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.