100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 2.4 D 72PK
Bouwjaar 11.1984 - 10.1985

Wiellagers TOYOTA LAND CRUISER 2.4 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen TOYOTA LAND CRUISER 2.4 D

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV StabilisatorstangenSUBARU SpoorstangSAAB Draagarmen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Wiellagers op uw auto

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Perslagers voor uw TOYOTA LAND CRUISER

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.