100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 80 4.0 150PK
Bouwjaar 01.1990 - 07.1992

Wiellagers TOYOTA LAND CRUISER 80 (_J8_) 4.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA LAND CRUISER 80 (_J8_) 4.0

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Conische wiellagers in remtrommels

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELKIABUICKMAZDABMW. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA LAND CRUISER 80 (_J8_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen.