100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 200 4.6 V8 309PK
Bouwjaar 09.2010 - tot heden

Wiellagers TOYOTA LAND CRUISER 200 4.6 V8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

Wiellagers kopen TOYOTA LAND CRUISER 200 4.6 V8

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.

Perslagers voor uw TOYOTA LAND CRUISER 200

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.