100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 200 4.5 D4-D 249PK
Bouwjaar 08.2015 - tot heden

Wiellagers TOYOTA LAND CRUISER 200 4.5 D4-D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen TOYOTA LAND CRUISER 200 4.5 D4-D

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Wiellagers op uw auto

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.

Perslagers voor uw TOYOTA LAND CRUISER 200

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.