100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 200 4.5 D4-D 232PK
Bouwjaar 01.2013 - tot heden

Wiellagers TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) 4.5 D4-D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.

Perslagers voor uw TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) 4.5 D4-D

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Conische wiellagers in remtrommels

Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.