100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA IQ 1.4 D-4D 90PK
Bouwjaar 01.2009 - 12.2015

Wiellagers TOYOTA IQ 1.4 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA IQ 1.4 D-4D

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Elke TOYOTA IQ heeft een eigen VIN-nummer. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Wiellagers op uw auto

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Perslagers voor uw TOYOTA

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.