100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VIII Pick-up 4.0 238PK
Bouwjaar 07.2015 - tot heden

Wiellagers TOYOTA HILUX VIII Pick-up (_N1_) 4.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Een wiellager mag je niet horen. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA HILUX VIII Pick-up (_N1_) 4.0.

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX VIII Pick-up (_N1_)

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.