100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VIII Pick-up 2.8 D 170PK
Bouwjaar 07.2015 - tot heden

Wiellagers TOYOTA HILUX VIII Pick-up (_N1_) 2.8 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX VIII Pick-up (_N1_) 2.8 D

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.

Conische wiellagers in remtrommels

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA HILUX VIII Pick-up (_N1_) komen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is.