100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VIII Pick-up 2.7 165PK
Bouwjaar 05.2015 - tot heden

Wiellagers TOYOTA HILUX VIII Pick-up (_N1_) 2.7

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Elke TOYOTA HILUX VIII Pick-up (_N1_) 2.7 heeft een eigen VIN-nummer. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.

Conische wiellagers in remtrommels

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA HILUX VIII Pick-up (_N1_). De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Perslagers voor uw TOYOTA

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.