100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VIII Pick-up 2.5 D 101PK
Bouwjaar 05.2015 - 03.2019

Wiellagers TOYOTA HILUX VIII Pick-up 2.5 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX VIII Pick-up 2.5 D

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX VIII Pick-up

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers op uw auto

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.