100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VIII Pick-up 2.4 D 147PK
Bouwjaar 05.2015 - tot heden

Wiellagers TOYOTA HILUX VIII Pick-up 2.4 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX VIII Pick-up 2.4 D

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX VIII Pick-up

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wiellagers op uw auto

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.