100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VIII Pick-up 2.0 137PK
Bouwjaar 05.2015 - tot heden

Wiellagers TOYOTA HILUX VIII Pick-up (_N1_) 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HILUX VIII Pick-up (_N1_) 2.0 past. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA HILUX VIII Pick-up (_N1_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACPORSCHEMGSAAB.

Perslagers voor uw TOYOTA

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.