100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VIII Pick-up 2.0 139PK
Bouwjaar 08.2015 - tot heden

Wiellagers TOYOTA HILUX VIII Pick-up 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX VIII Pick-up 2.0

Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ SpoorstangLAMBORGHINI StabilisatorstangenALFA ROMEO Wielnaven. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX VIII Pick-up

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen.