100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VIII Open laadbak/ Chassis 2.4 D 150PK
Bouwjaar 07.2015 - tot heden

Wiellagers TOYOTA HILUX VIII Open laadbak/ Chassis 2.4 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HILUX VIII Open laadbak/ Chassis 2.4 D past.

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX VIII Open laadbak/ Chassis

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Perslagers voor uw TOYOTA

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.