100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VII Pick-up 3.0 D 4WD 163PK
Bouwjaar 03.2005 - 05.2015

Wiellagers TOYOTA HILUX VII Pick-up 3.0 D 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX VII Pick-up 3.0 D 4WD

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemslangenMASERATI DraagarmenLOTUS Remtrommels. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX VII Pick-up

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft.

Wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.