100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VII Pick-up 2.7 4WD 160PK
Bouwjaar 08.2005 - 05.2015

Wiellagers TOYOTA HILUX VII Pick-up 2.7 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX VII Pick-up 2.7 4WD

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX VII Pick-up

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Wiellagers op uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.