100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 TD 90PK
Bouwjaar 08.1997 - 07.2001

Wiellagers TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 TD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 TD

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Wiellagers op uw auto

Elke TOYOTA HILUX VI Pick-up heeft een eigen VIN-nummer. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Jurid, ABS, Pagid en Lucas Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER RemslangenDAF WiellagersOPEL ABS sensoren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.